CANNES-Enebolig i et rolig område med kun 7 minutter å gå til Croisetten
Cannes
Prisantydning: Kr. kr 38 000 000,-
Boligtype: Leilighet
Megler
Tom Greni
Epost: tomgreni@nordicfrance.no
Telefonnummer:90 85 16 20
Mobilnummer:90 85 16 20
Informasjon
Beliggenhet

CANNES-Enebolig i et rolig område med kun 7 minutter å gå til Croisetten
Huset ligger meget sentralt og du kan gå til alt av butikker, restauranter og strender.Boligen er på 350 kvm med en tomt på 1500 kvm.Fra de øvre etasjene har du en meget fin sjøutsikt.Huset inneholder stue med peis, kjøkken,spisestue, 5 soverom, mange terrasser, stort fint svømmebasseng, kontor, 3 parkeringsplasser. 

Ref M 846
Pris 3,8 Mill  Euro
Kontakt Tom Greni på Tlf + 47 90851620 eller mail tomgreni@nordicfrance.no for flere opplysninger. Se også vår norske nettside www.nordicfrance.no

Generelt

Nordic France vil hjelpe deg med å oppfylle boligdrømmen på Den franske riviera. Vi har spesialisert oss på formidling av kvalitets eiendommer både nye og brukte. Nordic France har etablert avtaler med noen av de største og mest profesjonelle utbyggerne på Den franske riviera. Dette medfører at vi kan tilby mer enn 80, nye prosjekter fra Menton til St. Tropez. Her kan du velge mellom leiligheter og hus av forskjellige størrelser og til ulike priser.I tillegg til nye eiendommer kan vi tilby et meget stort utvalg av brukte boliger som har høy kvalitet. Vi vil sørge for at du kan oppfylle din drøm om akkurat den boligen du ønsker på Den Franske RivieraNordic France har fransk eiendomsmeglerlisens og garanti for vår virksomhet fra Lloyds.Vi har egne ansatte som bor på rivieraen. Vi snakker 7 språk og har mange års erfaring med salg av eiendom på Den franske riviera. Gi oss en tilbakemelding på hva du ønsker deg så skal vi finne det.Nordic France kan, gjennom våre franske samarbeidspartnere, tilby juridiske og finansielle tjenester. Ved behov kan vi i tillegg skaffe hjelp til innredning, vedlikeholdstjenester og utleietjenester. Nordic France tilbyr en profesjonell og komplett service for den franske kjøpsprosessen.