Tom Greni

Daglig leder/ Nordic France Real Estate.
Mob:+47 90 85 16 20
Send E-post

Sylvie Greni

Salgsansvarlig/ Nordic France Real Estate.
Mob:+33 624 398 581
Språk: Engelsk, fransk, spansk, hollandsk og arabisk
Send E-post

Kjøp av eiendom på Den franske riviera – Nordic France Real Estate

Nordic France kan hjelpe deg med å oppfylle boligdrømmen på Den franske riviera. Vi har spesialisert oss på formidlig av salg av kvalitets eiendommer både nye og brukte.

Nordic France har etablert avtaler med noen av de største og mest profesjonelle utbyggerne på Den franske riviera. Dette medfører at vi, på vegne av våre oppdragsgivere, kan tilby over 50 forskjellige, nye prosjekter fra Menton til St. Tropez. Her kan man velge mellom leiligheter og hus av forskjellige størrelser og til ulike priser.

I tillegg til nye eiendommer kan vi tilby et stort utvalg av brukte boliger av meget høy kvalitet.

Eiendommene er presentert på vår hjemmeside www.nordicfrance.com og på www.finn.no. I tillegg presenteres et utvalg av prosjektene på våre informasjonsmøter. Her vil vi kunne gi grundig informasjon relatert til våre kunders spesifikke ønsker.

Nordic France har registrert et eget fransk aksjeselskap. Dette betyr at formidling av eiendom gjennom vårt selskap skjer i henhold til Fransk lovgiving. Vi har fransk eiendomsmeglerlisens og garanti for vår virksomhet fra Loyds.
Selskapet har egne ansatte som bor på rivieraen. Vi snakker 7 språk og har mange års erfaring med salg av eiendom på Den franske riviera.

Nordic France kan, gjennom våre franske samarbeidspartnere, tilby juridiske og finansielle tjenester. Ved behov kan vi i tillegg skaffe hjelp til innredning, vedlikeholdstjenester og utleietjenester.

Nordic France tilbyr en profesjonell og komplett service for den franske kjøpsprosessen.Vi kan eiendom...