Antibes

Nye eksklusive leiligheter med sjøutsikt i et lite sameie på høydene ved Antibes.

Antibes

Alpes-Maritimes

Pris fra: Kr. 4 920 000
Boligtype: Leilighet

MEGLER
Tom Greni

Telefonnummer: +47 90 85 16 20
Mobilnummer: +47 90 85 16 20
Kontakt meg vedr. denne eiendommen

Fyll inn skjemaet under så kontakter vi deg

Ditt navn:

Epost:

Telefon:

Melding:

Klikk her for ytterligere info
Beliggenhet

ANTIBES-Nye eksklusive leiligheter med sjøutsikt i et lite sameie på høydene ved Antibes.
Det bygges nye leiligheter i et lite sameie meget sentralt og i et meget bra område.Du har utsikt til sjøen og Cap D Antibes.Du bruker kun 5 minutter til sentrum av Antibes.Sameiet består av 8 leiligheter med 2 - 4 soverom og de er  på mellom 67 og 125 kvm.Alle leilighetene har garasje og bod.Det er store terrasser og et fint svømmebasseng.
Priser er fra 492.000 Euro til 1.35 mill Euro
Kontakt Tom Greni på mail tomgreni@nordicfrance.no eller Tlf +47 90851620.Se også på vår norske nettside www.nordicfrance.no

Generelt

Nordic France vil hjelpe deg med å oppfylle boligdrømmen på Den franske riviera. Vi har spesialisert oss på formidlig av kvalitets eiendommer både nye og brukte. 
Nordic France har etablert avtaler med noen av de største og mest profesjonelle utbyggerne på Den franske riviera. Dette medfører at vi kan tilby mer enn 80, nye prosjekter fra Menton til St. Tropez. Her kan du velge mellom leiligheter og hus av forskjellige størrelser og til ulike priser. 
I tillegg til nye eiendommer kan vi tilby et meget stort utvalg av brukte boliger som har høy kvalitet. Vi vil sørge for at du kan oppfylle din drøm om akkurat den boligen du ønsker på Den Franske RivieraNordic France har fransk eiendomsmeglerlisens og garanti for vår virksomhet fra Lloyds.Vi har egne ansatte som bor på rivieraen. Vi snakker 7 språk og har mange års erfaring med salg av eiendom på Den franske riviera. Gi oss en tilbakemelding på hva du ønsker deg så skal vi finne det.
Nordic France kan, gjennom våre franske samarbeidspartnere, tilby juridiske og finansielle tjenester. Ved behov kan vi i tillegg skaffe hjelp til innredning, vedlikeholdstjenester og utleietjenester. 
Nordic France tilbyr en profesjonell og komplett service for den franske kjøpsprosessen.

Vi kan eiendom...