Saint Tropez

Sjarmerende Provencalsk enebolig med vinranker på siden av boligen

Saint Tropez

Var

Pris fra: Kr. 42 750 000
Boligtype: Enebolig

MEGLER
Tom Greni

Telefonnummer: +47 90 85 16 20
Mobilnummer: +47 90 85 16 20
Kontakt meg vedr. denne eiendommen

Fyll inn skjemaet under så kontakter vi deg

Ditt navn:

Epost:

Telefon:

Melding:

Klikk her for ytterligere info
Beliggenhet

SAINT TROPEZ-Sjarmerende Provencalsk enebolig med vinranker på siden av boligen
Huset er meget sjarmerende og ligger i området Sainte Anne med 10 minutter å spasere til sentrum av Saint Tropez og 5 minutter til Tahiti stranden.Huset er på 210 kvm med en tomt på 3000 kvm og inneholder stue med peis, kjøkken, 5 doble soverom og ett mindre soverom, 4 bad, vaskerom, terrasser og et stort svømmebasseng.
Ref P 1552Pris 4.5 Mill Euro
Kontakt Tom Greni på Tlf 0047 90851620 eller mail tomgreni@nordicfrance.no for flere opplysninger. Se også på vår norske nettside www.nordicfrance.no

Generelt

Nordic France vil hjelpe deg med å oppfylle boligdrømmen på Den franske riviera. Vi har spesialisert oss på formidling av kvalitets eiendommer både nye og brukte. Nordic France har etablert avtaler med noen av de største og mest profesjonelle utbyggerne på Den franske riviera. Dette medfører at vi kan tilby mer enn 80, nye prosjekter fra Menton til St. Tropez. Her kan du velge mellom leiligheter og hus av forskjellige størrelser og til ulike priser.I tillegg til nye eiendommer kan vi tilby et meget stort utvalg av brukte boliger som har høy kvalitet. Vi vil sørge for at du kan oppfylle din drøm om akkurat den boligen du ønsker på Den Franske RivieraNordic France har fransk eiendomsmeglerlisens og garanti for vår virksomhet fra Lloyds.Vi har egne ansatte som bor på rivieraen. Vi snakker 7 språk og har mange års erfaring med salg av eiendom på Den franske riviera. Gi oss en tilbakemelding på hva du ønsker deg så skal vi finne det.Nordic France kan, gjennom våre franske samarbeidspartnere, tilby juridiske og finansielle tjenester. Ved behov kan vi i tillegg skaffe hjelp til innredning, vedlikeholdstjenester og utleietjenester. Nordic France tilbyr en profesjonell og komplett service for den franske kjøpsprosessen.

Vi kan eiendom...