Tourrettes Sur Loup

Nydelig enebolig med sjøutsikt, tennisbane og 9 soverom

Tourrettes Sur Loup

Alpes-Maritimes

Pris fra: Kr. 16 910 000
Boligtype: Enebolig

MEGLER
Tom Greni

Telefonnummer: +47 90 85 16 20
Mobilnummer: +47 90 85 16 20
Kontakt meg vedr. denne eiendommen

Fyll inn skjemaet under så kontakter vi deg

Ditt navn:

Epost:

Telefon:

Melding:

Klikk her for ytterligere info
Beliggenhet

TOURRETTES SUR LOUP-Nydelig enebolig med sjøutsikt, tennisbane og 9 soverom
Boligen ligger nærme landsbyen og 5 av soverommene har separat inngang så de nåværende eierne bruker det også som bed & breakfast.Huset er på 344 kvm med en tomt på 3688 kvm. Det er mulig å bygge på huset eller å skille ut en tomt.Boligen som er sydvent har stort oppvarmet svømmebasseng og egen tennisbane.Det inneholder stue, kjøkken, sommerkjøkken, gym, badstue, parkering for 7 biler, verksted, teknisk rom, 2 garasjer. Totalt er det 9 soverom.Nåværende eiere har stor inntekt på utleie så det er en unik mulighet.
Ref I 958Pris 1.78 Mill Euro
Kontakt Tom Greni på Tlf 0047 90851620 eller mail tomgreni@nordicfrance.no for flere opplysninger. Se også på vår norske nettside www.nordicfrance.no

Generelt

Nordic France vil hjelpe deg med å oppfylle boligdrømmen på Den franske riviera. Vi har spesialisert oss på formidling av kvalitets eiendommer både nye og brukte. 

Nordic Francehar etablert avtaler med noen av de største og mest profesjonelle utbyggerne på Den franske riviera. Dette medfører at vi kan tilby mer enn 80, nye prosjekter fra Menton til St. Tropez. Her kan du velge mellom leiligheter og hus av forskjellige størrelser og til ulike priser.

I tillegg til nye eiendommer kan vi tilby et meget stort utvalg av brukte boliger som har høy kvalitet. 

Vi vil sørge for at du kan oppfylle din drøm om akkurat den boligen du ønsker på Den Franske Riviera

Nordic Francehar fransk eiendomsmeglerlisens og garanti for vår virksomhet fra Lloyds.

Vi har egne ansatte som bor på rivieraen. Vi snakker 7 språk og har mange års erfaring med salg av eiendom på Den franske riviera. Gi oss en tilbakemelding på hva du ønsker deg så skal vi finne det.

Nordic France kan,gjennom våre franske samarbeidspartnere, tilby juridiske og finansielle tjenester. Ved behov kan vi i tillegg skaffe hjelp til innredning, vedlikeholdstjenester og utleietjenester. 

Nordic Francetilbyr en profesjonell og komplett service for den franske kjøpsprosessen.

Vi kan eiendom...