Mougins

Moderne nyere provencalsk enebolig med varme i gulvene og oppvarmet svømmebasseng

Mougins

Alpes-Maritimes

Pris fra: Kr. 18 905 000
Boligtype: Enebolig

MEGLER
Tom Greni

Telefonnummer: +47 90 85 16 20
Mobilnummer: +47 90 85 16 20
Kontakt meg vedr. denne eiendommen

Fyll inn skjemaet under så kontakter vi deg

Ditt navn:

Epost:

Telefon:

Melding:

Klikk her for ytterligere info
Beliggenhet

MOUGINS-Moderne nyere provencalsk enebolig med varme i gulvene og oppvarmet svømmebasseng
Boligen ligger i et meget bra område og du kan gå til baker og mange meget gode restauranter.Rett ved har du fine tur områder hvor du både kan gå og sykle.Til flyplassen bruker du 15 minutter og 15 minutter til strendene i Cannes.Huset er på 300 kvm og tomten er på 1880 kvm med et fint oppvarmet svømmebasseng jacuzzi og pool house.Huset har varme i gulvene med varmepumpe, stue på 100 kvm med peis, kontor, 4 soverom, 4 bad, dobbel garasje, air condition, vannrensesystem, video overvåking, hjemme automatikk system.En perfekt bolig som venter på en ny eier som ønsker å nye livet her nede.
Ref VP 1221Pris 1.99  Mill Euro

Kontakt Tom Greni på Tlf 0047 90851620 eller mail tomgreni@nordicfrance.no for flere opplysninger. Se også på vår norske nettside www.nordicfrance.no

Generelt

Nordic France vil hjelpe deg med å oppfylle boligdrømmen på Den franske riviera. Vi har spesialisert oss på formidling av kvalitets eiendommer både nye og brukte. Nordic France har etablert avtaler med noen av de største og mest profesjonelle utbyggerne på Den franske riviera. Dette medfører at vi kan tilby mer enn 80, nye prosjekter fra Menton til St. Tropez. Her kan du velge mellom leiligheter og hus av forskjellige størrelser og til ulike priser.I tillegg til nye eiendommer kan vi tilby et meget stort utvalg av brukte boliger som har høy kvalitet. Vi vil sørge for at du kan oppfylle din drøm om akkurat den boligen du ønsker på Den Franske RivieraNordic France har fransk eiendomsmeglerlisens og garanti for vår virksomhet fra Lloyds.Vi har egne ansatte som bor på rivieraen. Vi snakker 7 språk og har mange års erfaring med salg av eiendom på Den franske riviera. Gi oss en tilbakemelding på hva du ønsker deg så skal vi finne det.Nordic France kan, gjennom våre franske samarbeidspartnere, tilby juridiske og finansielle tjenester. Ved behov kan vi i tillegg skaffe hjelp til innredning, vedlikeholdstjenester og utleietjenester. Nordic France tilbyr en profesjonell og komplett service for den franske kjøpsprosessen.

Vi kan eiendom...